2014 Sep. 09
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Otvoreni univerzitet Subotica, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj – LER Grada Subotice i Kancelarija za mlade tokom septembra i oktobra 2014. godine organizuju serijal prezentacija na temu “Biti preduzetan u Subotici” sa ciljem popularisanja koncepta preduzetništva, samozapošljavanja i podsticanja lokalnih inicijativa. 

2014 Aug. 27
> KULTURA

Grad Subotica ove godine obeležava 235 godina postojanja i tim povodom lokalna samouprava organizovala je bogat kulturno-umetnički i zabavni program u kojem će učestvovati pre svega sami Subotičani. Otvoreni univerzitet Subotice se sa zadovoljstvom priključio organizaciji i upriličio veoma zanimljiv program za sve sugrađane.

2014 Aug. 01
> OBRAZOVANJE

Otvoreni univerzitet Subotica tokom avgusta i septembra vrši upis novih polaznika na sve obrazovne oblike u okviru Centra za obrazovanje koji promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa. Tokom akcijskih dana od 01. do 20. avgusta ukoliko se prijavite na neki od kurseva iz ponude Otvorenog univerziteta Subotica, ostvarajute popust od 10%, koji ćete moći da iskoristite do kraja 2014. godine. 

2014 Jul. 25
> KULTURA

Međunarodni žiri 21. Festivala evropskog filma Palić 2014, koji je održan na Paliću i u Subotici od 19. do 25. jula, radio je u sastavu: reditelj, glumac i osnivač kanskog programa 15 dana reditelja Pjer Anri Delo (Francuska), predsednik, programska direktorka Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu Karin Hofinger (Nemačka), reditelj Sabolč Hajdu (Mađarska), srpska glumica Hristina Popović i scenarista i reditelj Dalibor Matanić (Hrvatska), članovi.
Pošto je pogledao 12 filmova u Glavnom takmičarskom programu, žiri je doneo sledeće odluke:

2014 Jun. 20
> ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Predstavnici Otvorenog univerziteta prisustvovali su u četvrtak, 19. juna svečanom otvaranju Kancelarije Senata privrede Srbije u Staroj Pazovi. Kancelarija za Vojvodinu otvorena je se namerom da se intezivira rad na unapređejnu privrednog ambijenta Srbije sa partnerima iz Austrije i Nemačke.